VvE beheer

Bent u eigenaar van een woning in een appartementencomplexen? Dan bent u  lid van de Vereniging van Eigenaren. Gezamenlijk zijn de eigenaren verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het complex. Binnen een woongebouw worden ook nog woningen verhuurd. Deze huurders zijn geen lid van de VvE, maar de Sleutels als verhuurder en eigenaar van die woningen wel.

Het VvE beheer is belegd bij ‘VvE-beheer de Sleutels’. Deze afdeling staat los van de Sleutels als verhuurder en heeft een adviserende en uitvoerende rol. VvE-beheer voert de volgende werkzaamheden namens de VvE uit: 

  • Bestuurlijk beheer
  • Bestuurlijke ondersteuning
  • Administratief en financieel beheer
  • Technisch beheer

Uw VvE

Via vvebeheerdesleutels.twinq.nl komt u op de eigenaarssite van uw VvE. komt u komt U vindt hier alle relevante informatie en bijzonderheden van uw VvE. Zodra u bent ingelogd heeft u toegang tot de namen en telefoonnummers van contactpersonen, notulen, besluiten, contracten, status van lopende actiepunten en de financiële gegevens van de VvE. Ook is het mogelijk uw reparatieverzoek online door te geven via de eigenaarssite.

Bent u uw wachtwoord of inloggegevens kwijt bent? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer (071) 516 27 00 of via e-mail vvebeheerdesleutelsnl.