Beheer

Bent u eigenaar van een woning in een appartementencomplex? Dan bent u lid van de Vereniging van Eigenaren. Gezamenlijk zijn de eigenaren verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het complex. Binnen een woongebouw worden ook nog woningen verhuurd. Deze huurders zijn geen lid van de VvE, maar de Sleutels als verhuurder en eigenaar van die woningen wel.

Uw VvE

Via mvgm.twinq.nl komt u op de eigenaarssite van uw VvE. U vindt hier alle relevante informatie en bijzonderheden van uw VvE. Zodra u bent ingelogd heeft u toegang tot de namen en telefoonnummers van contactpersonen, notulen, besluiten, contracten, status van lopende actiepunten en de financiĆ«le gegevens van de VvE. Ook is het mogelijk om via de eigenaarssite uw reparatieverzoek online door te geven.

Spoedeisende reparaties kunt u telefonisch melden via het storingsnummer (088) 432 45 25. Meldingen via mvgm.twinq.nl worden op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 afgehandeld.

Bent u uw wachtwoord of inloggegevens kwijt ? Neemt u dan gerust contact met MVGM op via telefoonnummer (088) 432 45 25 of per e-mail desleutelsmvgmnl

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden