Vacature Allround vakman

Al meer dan 100 jaar bieden wij mensen met weinig kansen op de woningmarkt een goed thuis. Dat doen we samen met 85 enthousiaste collega’s. Dat betekent meer dan alleen een betaalbare, goed onderhouden en duurzame woning. Een goed thuis betekent ook een prettige wijk en een uitstekende dienstverlening. En daar doen we alles aan.

We zoeken een:

                                           Allround vakman

                                                          (36 of 32 uur per week)

Wat ga je doen

Als allround vakman ben je ons visitekaartje. Je bent de ogen en oren van de Sleutels in de wijk. Je gaat zelfstandig of met een collega op pad en voert onderhoudswerkzaamheden uit in de woningen en complexen van de Sleutels. Je bent een vakman die alles kan en ook kan denken in oplossingen.

Wat je van ons kunt verwachten

Werken bij de Sleutels betekent werken in een flexibele, klantgerichte en lerende organisatie. We investeren in vakmanschap en zijn altijd op zoek naar verbetermogelijkheden. Er is ruimte voor talent en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Je komt te werken in het team Onderhoudsservice dat bestaat uit 8 andere vakmannen, 3 werkvoorbereiders en 1 teamleider.

Je salaris bedraagt maximaal € 3.135,- bruto per maand (schaal E) op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding en ervaring. We bieden je moderne en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een vaste eindejaaruitkering van 4,75%. Je hebt een fijne werkplek: ons kantoor en de werkplaats staan in het prachtige centrum van de oude stad Leiden! Je mag deels zelf je arbeidstijden kiezen: zo kun je bij ons 32 of 36 uur komen werken. Wel is vrijdag een verplichte werkdag.

Wie ben jij

  • Jij bent een échte vakman die trots is op zijn werk.
  • Je zorgt dat onze huurders optimaal geholpen worden.
  • Je hebt een klantgerichte instelling.
  • Je bent positief ingesteld en benadert zo ook je collega’s en onze huurders.
  • Je bent zelfstandig, proactief en ook digitaal vaardig.
  • In bezit van minimaal geldig B-rijbewijs

Meer info?

Wil je meer weten over ons? Kijk op onze website! Specifieke vragen over de vacature? Bel dan René ten Napel, teamleider Onderhoudsservice, zijn telefoonnummer, 071 – 516 27 18.

Solliciteren?

Leuk dat je overweegt te solliciteren! Stuur je motivatie en CV naar penodesleutelsnl.

Acquisitie? Nee, niet nodig!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden