07/03 | Nieuw woonruimtebemiddelingssysteem

Vanaf 26 maart is er een nieuw woonruimtebemiddelingssysteem voor de regio Holland Rijnland genaamd www.hureninhollandrijnland.nl Op de nieuwe website staat de woningzoekende centraal.

Het zoekproces is in logische stappen opgebouwd en begeleidt woningzoekenden soepel door het proces. Van uitnodiging voor bezichtiging tot acceptatie van de woning is de status makkelijk te volgen. Het nieuwe systeem is goedkoper, waardoor de inschrijfkosten dalen van € 10,- naar € 7,50 per jaar.

Inschrijftijd blijft behouden, eenmalig inschrijving activeren

Voorafgaand aan de livegang worden de inschrijfgegevens van alle woningzoekenden automatisch overgezet naar het nieuwe systeem. Wel moeten woningzoekende eenmalig zelf hun inschrijving activeren. De inschrijftijd verandert niet.

Geen woningaanbod in overgangsperiode

Van 18 t/m 26 maart is het woningaanbod op WoningNet Holland Rijnland niet beschikbaar voor woningzoekenden in de regio. In deze periode worden alle gegevens overgezet naar het nieuwe systeem Huren in Holland Rijnland. Alle ingeschreven woningzoekenden zijn eind februari per e-mail of brief geïnformeerd. 26 maart krijgen alle ingeschrevenen bericht met een activatiecode.

 

 

 

Naar nieuwsoverzicht