Vacature projectmanager Vastgoed

Al ruim 100 jaar huisvesten wij mensen met weinig kansen op de woningmarkt in Leiden en Voorschoten. Samen met 90 enthousiaste collega’s werken wij keihard om onze klanten een goed thuis te bieden.

Onze ambitie is om de komende jaren 1000 woningen toe te voegen aan onze portefeuille. Deels door sloop/nieuwbouw, en deels door gerichte acquisitie. Daarnaast willen we ons bezit verduurzamen.

Om deze investerings- en verduurzamingsopgave waar te maken zoekt ons  vastgoedteam een:

                                                         ervaren projectmanager Vastgoed

                                                                                                       (36 uur per week)

Wat ga je doen

Afhankelijk van je kennis, ervaring en interesse richt je je op ofwel nieuwbouwprojecten ofwel verduurzamingsprojecten, dan wel een combinatie van beiden. Het toezicht organiseer je als directievoerder professioneel.

Wie wij zoeken

Je hebt een bouwkundige opleiding op (ruim) HBO-niveau en ervaring met leiden van vastgoedprojecten.

Wat je kunt

Integraal en projectmatig werken zitten in je dna. Dat je resultaatgericht bent spreekt voor zich. Samenwerken doe je graag en goed. Met bewoners en hun commissies, met onze collega’s: projectontwikkelaars, projectopzichters en bewonersbegeleiders, met aannemers en andere vastgoedpartners.

Wat je van ons kunt verwachten

Werken bij de Sleutels betekent werken in een flexibele, klantgerichte en lerende organisatie. We investeren graag in vakmanschap. Er is ruimte voor talent en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Je salaris en overige arbeidsvoorwaarden stemmen we mede af op jouw staat van dienst. We bieden je verder een gemotiveerd team medewerkers én een fijne werkplek: ons kantoor staat in het prachtige centrum van studentenstad Leiden!

Meer info?

Wil je meer weten over ons? Kijk gerust op onze website. Specifieke vragen over de vacature? Die stel je aan de manager Vastgoed Marc Schutgens, te bereiken via ons centrale nummer 071 516 26 36.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV voor 16 juli 2021 naar ons toe.

Dat kan door te mailen naar penodesleutelsnl :

Acquisitie? Nee, we werven echt zelf!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden