Tijdelijke klussen

Dit betreft een tijdelijke klus.
De klus is naar uw eigen smaak, maar misschien niet naar de smaak van de nieuwe huurder. Daarom verwijdert u een tijdelijke klus als u gaat verhuizen. U ontvangt géén vergoeding voor tijdelijke klussen.

Overnemen tijdelijke klussen

Als de tijdelijke klus in goede staat is en door de Sleutels is goedgekeurd, mag de nieuwe huurder deze overnemen. U en de nieuwe huurder ondertekenen dan samen een overnameverklaring. Dat betekent dat de nieuwe huurder eigenaar wordt van de tijdelijke klus, deze onderhoudt en verwijdert hij bij verhuizing.

Nieuwe huurder nog niet bekend

Wanneer de nieuwe huurder nog niet bekend is, verwijdert u de tijdelijke klussen volgens afspraak. Soms kan de verhuurmakelaar beslissen dat een tijdelijke klus kan blijven zitten, omdat de kans groot is dat de volgende huurder de klus kan waarderen. In deze situatie mag de tijdelijke klus in de woning blijven zitten.

Speciale regels tijdelijke klussen

  • Voor een tijdelijke klus kunnen we technische voorwaarden stellen.
  • Bij verhuizing verwijdert u een tijdelijke klus en brengt u het gehuurde in oorspronkelijke staat terug.
  • U bent verantwoordelijk voor het herstellen van eventuele schade hierbij en de kosten hiervan.
  • Sommige woningen worden op korte termijn gesloopt. In deze situatie is de Sleutels minder streng. Een groot aantal tijdelijke klussen hoeft dan niet verwijderd te worden. De verhuurmakelaar beslist welke klussen in de woning mogen achterblijven.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden