Disclaimer

Juistheid van data

De Sleutels heeft deze site zorgvuldig samengesteld om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het kan zijn dat er informatie op de site staat die gedateerd is of niet meer juist is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaat door eventuele fouten op deze site.

Via de website van de Sleutels heeft u ook toegang tot andere websites en/of informatiebronnen, gemaakt en onderhouden door derden. De Sleutels is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen.

Privacy en cookies

De website van de Sleutels maakt gebruik van cookies. Dit is een klein eenvoudig bestandje met gegevens dat of op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen of in de sessie van uw browser staat. Zo herkent uw computer bij een eerstvolgend bezoek het adres van onze website.

De redactie verzamelt gegevens over aantallen bezoekers, de duur van een bezoek en de pagina's die de bezoeker bekijkt. Deze gegevens gebruiken we alleen door ze bij elkaar te zetten en te anonimiseren. Uiteraard houden we ons daarbij aan de privacywetgeving die hierop van toepassing is.