Disclaimer

Juistheid van data

De Sleutels heeft deze site zorgvuldig samengesteld om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het kan zijn dat er informatie op de site staat die gedateerd is of niet meer juist is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaat door eventuele fouten op deze site.

Via de website van De Sleutels heeft u ook toegang tot andere websites en/of informatiebronnen, gemaakt en onderhouden door derden. De Sleutels is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen.

Cookies

De website van De Sleutels maakt gebruik van cookies. Dit is een klein eenvoudig bestandje met gegevens dat of op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen of in de sessie van uw browser staat. Zo herkent uw computer bij een eerstvolgend bezoek het adres van onze website.

Wat privé is blijft privé

Als u bij ons een woning huurt of wil huren, dan ontkomen we er niet aan om persoonlijke gegevens van u te verwerken. Zoals bijvoorbeeld uw naam, adres en rekeningnummer. U kunt ervan op aan dat we er alles aan doen om deze privé-gegevens ook echt privé te houden.

Welke persoonsgegevens we verwerken, waarom we ze nodig hebben en hoe we ze veilig bewaren leest u in ons privacy statement.